Εκπαιδευτικό Σεμινάριο «Σύγχρονα Θέματα Βιοηθικής» Δ΄ Κύκλος – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΪΟΣ 2021

H Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής και το Εργαστήριο Μελέτης Ιατρικού Δικαίου και Βιοηθικής της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης προσφέρουν για τέταρτη συνεχή χρονιά μια εξαιρετική ευκαιρία γνωριμίας με το αντικείμενο της σύγχρονης Βιοηθικής.

Συνδιοργανώνουν και για το έτος 2021 εκπαιδευτικό πρόγραμμα σεμιναρίων, που θα καλύψει ένα μεγάλο εύρος σημαντικών θεμάτων, όπως η αυτονομία των ασθενών, η δημόσια υγεία, η ευθανασία, η άμβλωση, οι νέες εφαρμογές στη Γενετική, η ευγονική, η τεχνητή νοημοσύνη, κ.λπ.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές όλων των Σχολών Θετικών και Θεωρητικών Επιστημών, αλλά και σε επαγγελματίες δικηγόρους, δικαστές, ιατρούς, εκπαιδευτικούς κ.ά.

Περιλαμβάνει 12 εισηγήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τον Φεβρουάριο έως τον Μάιο του 2021, εξ αποστάσεως με σύνδεση online. Οι συναντήσεις είναι δίωρες, ημέρα Πέμπτη και ώρες 17.00-19.00 κατά τις ημερομηνίες 4/2, 11/2, 18/2, 25/2, 4/3, 11/3, 18/3, 25/3, 1/4, 8/4, 15/4, 22/4, ενώ στις 13/5/2021 θα γίνει παρουσίαση εργασιών.

Μετά την ολοκλήρωση του Προγράμματος, θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όσους παρακολούθησαν τουλάχιστον τα δέκα (10) από τα δώδεκα (12) σεμινάρια.

Για την παρακολούθηση, είναι απαραίτητη η γνώση της αγγλικής γλώσσας, καθώς θα υπάρχουν και εισηγητές από το εξωτερικό.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος (προεγγραφή) συμπληρώστε τα στοιχεία σας στον σύνδεσμο https://forms.gle/ZKEiBBXTNgkpWm6R6.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 100 ευρώ.

Σε επόμενη ανακοίνωση θα υπάρξει ενημέρωση για τη διαδικασία πληρωμής προς όσους/όσες κάνουν προεγγραφή, η οποία πρέπει να έχει ολοκληρωθεί προ της έναρξης του Προγράμματος.

Μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα των εισηγήσεων εδώ.