Έντονο υπήρξε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ για τη Γνωμοδότηση του Εργαστηρίου σχετικά με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού κατά της πανδημίας Covid-19.

  • Σε άρθρο της δημοσιογράφου Μάρθας Καϊτανίδη με τίτλο “Υποχρεωτικός εμβολιασμός γιατρών, νοσηλευτών” στα “Νέα” που δημοσιεύτηκε το Σάββατο 3 Απριλίου 2021 γίνεται ρητή αναφορά στη σχετική Γνωμοδότηση του Εργαστηρίου και φιλοξενούνται δηλώσεις του Ομότιμου Καθηγητή Ιατρικής ΑΠΘ και μέλους του Εργαστηρίου κου Βασιλείου Ταρλατζή. Το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.
  • Στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 έδωσε σχετική συνέντευξη την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021 ο Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής ΑΠΘ και μέλος του Εργαστηρίου κος Βασίλειος Ταρλατζής. Την κάλυψη του θέματος μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ και τη συνέντευξη μπορείτε να την ακούσετε εδώ:
  • Σε άρθρο του δημοσιογράφου Βασίλη Ιγνατιάδη με τίτλο “Υποχρεωτικός εμβολιασμός υγειονομικών – Η άποψη νομικών του ΑΠΘ” στο “iatronet.gr” που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 γίνεται ρητή αναφορά στη σχετική Γνωμοδότηση του Εργαστηρίου. Το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.
  • Στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1 έδωσε σχετική συνέντευξη την Τρίτη 12 Απριλίου 2021 ο Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής ΑΠΘ και μέλος του Εργαστηρίου κος Βασίλειος Ταρλατζής. Τη συνέντευξη μπορείτε να την ακούσετε εδώ.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Realfm 97,8 έδωσε σχετική συνέντευξη την Τρίτη 8 Ιουνίου 2021 ο Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής ΑΠΘ και μέλος του Εργαστηρίου κος Βασίλειος Ταρλατζής. Τη συνέντευξη μπορείτε να την ακούσετε εδώ: